Made by Stef is uw meubelmaker in Utrecht e.o.

Mooie meubels op maat zijn een lust voor het oog en een aanwinst voor uw interieur. Made by Stef is dé meubelmaker in Utrecht. Een vakman met passie die volledig is toegewijd aan het beste resultaat. Een creatieveling de graag met u meedenkt om zo tot het perfecte meubel te komen.

Over Made by Stef

Meubels op maat

U wilt iets unieks, iets wat niemand anders heeft en wat bovendien helemaal past in het plaatje dat u mooi vindt. Een standaard meubel voldoet hier niet altijd aan. Goed om te weten dat u in Utrecht e.o. terecht kunt bij een meubelmaker die gespecialiseerd is in maatwerk meubels. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u meubels op maat laat maken. En bovendien wordt alles helemaal naar uw persoonlijke wensen gemaakt.

U bepaalt namelijk samen met de meubelmaker de afmetingen, materialen en stijl. Een praktische kast op maat van wand tot wand, een keuken van enkel de materialen die u mooi vindt…. En ziet u zichzelf al liggen in dat comfortabele nieuwe bed? Of wat vindt u van het idee om vanuit dat comfortabele nieuwe bed te kunnen zappen naar uw TV in het meubel dat er precies omheen past? Alles kan! Made by Stef luistert graag naar uw wensen. Zo maken we uiteindelijk samen uw dromen waar.

Werken met mij

Wat ik doe

Creatief

Ik hou ervan om meubels in alle vormen en maten te maken.

Enthousiast

Mijn projecten voer ik met passie uit. Alleen door volledig in een project op te gaan, kan het mooiste resultaat worden behaald.

Vol met Ideeën

Iedere ruimte vraagt om zijn eigen idee. Ik gebruik bestaande ontwerpen liever als inspiratie voor nieuwe.

Hoe ik werk

Werkwijze

Van schets naar realiteit

Het begint met een gesprek. Ik luister aandachtig naar jouw ideeën, wensen en behoeften. Hierna volgt het onderstaande stappenplan.

Schets

Materiaal keuze

3D tekening

Bouwen

Passie voor het vak

Meubelmaker Utrecht

Als meubelmaker ben ik een vakman met passie. Niet alleen mijn passie is van belang. Een goede samenwerking met mijn klanten vind ik namelijk enorm belangrijk. Dat is ook echt nodig, want alleen dán kunnen we samen voor het beste resultaat gaan. Het ontwerpen doe ik dan in feite ook niet alleen, maar samen met mijn klanten. Als meubelontwerper maak je namelijk gebruik van een samenkomst van ideeën. Deze zijn zowel afkomstig van de klant als van mijzelf, vermengd met alle kennis en ervaring die ik heb als meubelmaker. Daarom is goede advisering van essentieel belang. Op die manier kunnen alle ideeën op de juiste manier worden gecombineerd.

U kunt er dus zeker van zijn dat ik niet alleen met veel enthousiasme en creativiteit uw meubel op maat zal ontwerpen en maken, maar dat u ook nog eens goed geadviseerd wordt over alle mogelijkheden die u wellicht vooraf zelf niet had kunnen bedenken. Dan is het juist fijn als iemand met expertise en ervaring met u meedenkt. Vanzelfsprekend begint alles met een goed ontwerp dat tot de verbeelding spreekt. En zeker ook het ontwerpen is Made by Stef op het lijf geschreven. Doordat ik als meubelmaker mezelf flink heb ontwikkeld op het gebied van ontwerpen, zult u bij mij vooraf een zeer duidelijk beeld kunnen krijgen van het maatwerk meubel dat ik voor u maak. Het ontwerpproces is namelijk een specialisme geworden, dat onderscheidend is van de meeste andere werkwijzen. Met een mooie tekening in 3D uitvoering ziet u als het ware uw nieuwe meubel al perfect geïntegreerd in de rest van uw interieur. De ervaring heeft mij geleerd dat klanten dit als zeer prettig ervaren. En als mijn klanten blij zijn, ben ik dat uiteraard ook!

Meekijken

Glimps uit mijn werk

Bellen is sneller

Neem contact op met Stef

Heb jij een project waar je mijn hulp wel kunt gebruiken? Neem dan vooral contact met mij op door het contactformulier in te vullen. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

social media: